Afspraken bij gebruik van de Rotary Zeelandia Zaal.
 
 1. De contacten ten aanzien van de zaal moeten gaan tussen twee personen. Een persoon die representeert de gebruiker en een persoon die representeert de Rotary. Deze laatste controleert na gebruik of alles in orde is.  Telefoon en adres van beide partijen moet bekend zijn samen met de datum van gepland gebruik. ( per mail).
 2. De donatie als compensatie voor het gebruik van de zaal dient per overmaking te geschieden naar de bank en rekening zoals aangegeven op de factuur.  
 3. Het gebruik van de zaal betreft alleen hetgeen wat Rotary van Landhuis Zeelandia heeft gehuurd. Dit bestaat uit de zaal en het westelijke parkeerterrein. Het terras voor, achter en opzij van de zaal hoort daar niet bij. Ook niet voor het opzetten van wat dan ook.
 4. Het hek is afgesloten met een slot. Na het losmaken van het slot en het openen van de stalen hekken het slot weer aan de grendel bevestigen zodat het slot niet zoek raakt. Wanneer  men weggaat het hek weer op slot doen.
 5. De sleutelbos betreft een sleutel van het hek en de twee toegangsdeuren. Degene die de zaal gaat gebruiken krijgt een uitleensleutelbos en diezelfde persoon moet hem weer inleveren. Dus niet via derden.
 6. Afval moet men zelf meenemen. Let op dat uitgedrukte sigaretten peuken in de planten bakken toch wel even worden opgeruimd.
 7. In de zaal wordt vaak versiering en decoratie aangebracht. Dat kan. Er is een trap en er zijn overal haakjes aangebracht. Graag die gebruiken. De stoelen zijn niet stevig genoeg om op te staan. Een doorgezakte stoelzitting betekent het einde van die stoel. Plakband en lijm van lijmpistolen maken de zaal er na afloop niet mooier op Gebruik de haakjes en de trap. De trap is eigendom van de Rotary, niet meenemen ook niet per ongeluk.
 8. De inventaris van de zaal betreft 7 ronde tafels , 3 rechthoekige tafels en ca 60 stoelen. Tafel kleden en dergelijke zijn niet aanwezig.
 9. Er is een geluidinstallatie aanwezig maar daar moeten separaat afspraken over gemaakt worden.
 10. De zaal na afloop bezemschoon - en alles weer op zijn plaats opgeruimd achterlaten. Een schoonmaakbedrijf dweilt slechts eens per week de vloer. Dus in geval van bijvoorbeeld limonade vlekken graag zelf even schoonmaken.
 11. De  zes airco’s zijn genummerd 1 t/m 6. De telling is met de klok mee en begint bij de deur. De afstandsbediening ligt in de bar en zijn overeenkomstig genummerd. Na gebruik graag de verlichting en de airco’s uit doen.
 12. Er is een nooduitgang achter in de zaal waar aan de buitenkant een stalen trap aanwezig is. Bekijk hoe een en ander werkt.
 13. Een prettig gebruik toegewenst, zijn er suggesties voor verbetering laat ons dat weten, wij stellen dat zeer op prijs.
 14. Men kan gebruikmaken van dezelfde catering die de Rotary gebruikt. Contact persoon is Jacques Hasselmeyer 560-9411. Zij hebben naast de zaal een kleine keuken tot hun beschikking. Helaas is deze keuken niet beschikbaar voor anderen. Rotary is niet direct noch indirect betrokken bij de catering afspraken en betalingen en moeten rechtstreeks met Jacques Hasselmeyer afgehandeld worden.
 15. De zaal heeft een scherm en beamer beschikbaar. Graag ruim van te voren correcte werking uittesten.
 16. Er is geen WiFi voor gebruik in de zaal beschikbaar.
 
 

 

De Zeelandia Zaal Commissie.